Aktualne novosti

Sortiraj: Novejše / Starejše

Zavod TIGR je organiziral delovno srečanje članov SRIP PSiDL

Objavljeno: 22.6.2020

V petek, 19. 6. 2020, je v organizaciji upravičenca ZTIGR SRIP PSiDL ob gradbišču stanovanjske soseske Novo Brdo v Ljubljani, Stanovanjskega sklada RS, potekalo srečanje članov SRIP PSiDL.

Prisotne je pozdravil g. Miloš Šturm, direktor ZTIGR, mag. Črtomir Remec, direktor Stanovanjskega sklada RS, Igor Milavec, direktor Združenja za les in pohištveno industrijo pri GZS ter mag. Matej Gajzer, direktor SRIP PSiDL. V nadaljevanju je člane z zanimivimi informacijami o gradnji seznanil g. Borut Hafner, vodja investicije, Stanovanjski sklad RS, g. Veljko Janjić, direktor Bexel Consulting pa je predstavil aktualno uporabo BIM za vodenje gradbišča.

Nadaljevanje srečanja je potekalo v gostišču Pečarič, kjer je mag. Matej Gajzer, direktor SRIP PSiDL orisal trenutno stanje Strategije pametne specializacije v Sloveniji, g. Friderik Knez, ZAG, pa je prisotnim predstavil ključne elemente Akcijskega načrta SRIP PSiDL za obdobje 2020 – 2023.

Srečanje se je nadaljevalo z zanimivo razpravo o vpeljavi BIM v prakso, zlasti na področju slovenske gradbene industrije.

****