Aktualne novosti

Sortiraj: Novejše / Starejše

Zaključna konferenca ob zaključku razstave Future Living

Objavljeno: 22.3.2019

Ne zamudite zaključne konference ob zaključku razstave Future Living PRIHODNOST BIVANJA, ki bo v četrtek, 11. 4. 2019 ob 10.00, v prostorih GZS (dvorana A), Dimičeva 13, Ljubljana.

PROGRAM konference

10.00 - 10.10 UVODNI POZDRAVI

10.10 - 10.40 PREDSTAVITEV DEMONSTRACIJSKE PLATFORME NEST

Predstavitev poslovnega modela in delovanja švicarske demonstracijske platforme NEST, ki trenutno združuje deset demonstracijskih enot in preko 140 partnerjev.

10.40 - 11.20 PREDSTAVITEV INOVATIVNIH REŠITEV IZ SLOVENIJE

Katere so najnaprednejše rešitve na področju pametnih stavb in doma z lesno verigo, ki so rezultat skupnega razvoja in demonstracije slovenskih podjetij?

11.20 - 12.20 OKROGLA MIZA »Kako od demonstracije do trga?«

V Sloveniji so najnaprednejše rešitve na stopnji demonstracije. Kaj bo potrebno za preboj teh inovativnih rešitev na trg in kdaj jih lahko pričakujemo bodo povedali predstavniki ministrstev in slovenskih podjetij.

12.20 - 12.30 PREDAJA SKULPTURE »FUTURE« IN ZAKLJUČEK KONFERENCE
 

Udeležba na konferenci je brezplačna, obvezna pa je prijava. Več o tem si lahko preberete na https://www.gzs.si/future-living

Gostujoča predavanja na Fakulteti za arhitekturo

Objavljeno: 20.3.2019

Na Fakulteti za arhitekturo, ki je članica SRIP PSiDL, organizirajo gostujoča predavanja tujih strokovnjakov. Tako bodo v prihajajočem obdobju gostovali Peter Nussbaumer in Walter Unterrainer iz Avstrije, Aglaee Degros iz Belgije, Neil Denari iz ZDA in drugi.

Spisek vseh gostujočih predavanj si lahko ogledate v letaku. /userfiles/files/UL%20FA_Gostujo%C4%8Da%20predavanja.pdf Cikel gostujočih predavanj bo trajal vse do 30. maja 2019. 

Vsa predavanja so izvedena na Fakulteti za arhitekturo univerze v Ljubljani, Zoisova 2, Ljubljana.  

Vljudno vabljeni!

Dan kakovosti 2019 in Seminar Celovito obvladovanje kakovosti (TQM) in Kanov model z osredotočanjem

Objavljeno: 15.3.2019

Kakovost je v dobaviteljskih verigah izjemnega pomena. Bureau Veritas tako na to aktualno temo organizira kar dva zelo pomembna dogodka.

V sredo, 17. aprila 2019 bo na Brdu pri Kranju Dan kakovosti 2019.
Cena udeležbe je 183,00 EUR (z vključenim DDV), prijava na dogodek je obvezna.
Več o dogodku Dan kakovosti 2019 in načinu prijave si lahko preberete na povezavi https://www.dan-kakovosti.si/

****
V dneh med 18. in 19. aprilom 2019 pa bo v ljubljani potekal seminar z naslovom CELOVITO OBVLADOVANJE KAKOVOSTI (TQM) IN KANOV MODEL Z OSREDOTOČANJEM NA NAVDUŠENJE STRANK, KI PRESEGA NJIHOVO ZADOVOLJSTVO, ki ga bo vodil dr. Noriaki Kano, eden od največjih strokovnjakov s področja kakovosti in pravi guru kakovosti.
Na osnovi svojih dolgoletnih izkušenj je pripravil celovit pregled funkcije kakovosti v organizacijah, pravo anatomijo funkcije kakovosti, ki je zanimiva ne samo za menedžerje kakovosti, pač pa za vse vodstvene delavce. Predstavil bo tudi svoje najnovejše raziskave o uspešnosti in učinkovitosti funkcije kakovosti, ki naj vodi v dolgoročno uspešno poslovanje.
Več o seminarju in načinu prijave si lahko preberete na povezavi https://www.bvsloevents.com/?lang=sl
Dogodek je namenjen menedžerjem kakovosti, ki operativno delajo in odločajo o kakovosti v podjetju. 

 

Nazaj 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 Naprej